Diákönkormányzat

Diákönkormányzatunk  immáron több éve működik sikeresen, dolgozik, és tesz az iskolai közösség érdekében. Tagjaink olyanok, mint bárki más – hétköznapi  diákok, akik azonban égnek a vágytól, hogy jobbá és színesebbé tegyék a mindennapokat iskolánk falai között.

Célunk  elsősorban a diákok érdekeinek képviselése, a jó kapcsolatok kiépítése diákok és tanárok között, és nem utolsó sorban részt venni az iskolai élet szervezésében, azaz különböző programokat megrendezésében, melyek által kulturális élményekben gazdagodhatnak diáktársaink. Egyes rendezvényeink mára már hagyománnyá váltak, így nélkülük már elképzelhetetlenné vált a tanév. Emellett számos más dologban is közreműködünk, próbálunk könnyíteni a diákok életén, ha tehetjük, önkénteskedünk is.

Bár munkánkat a tanítási időn kívül végezzük, mégis örömmel, lelkesedéssel állunk hozzá. Ehhez hozzájárul a diákok részéről érkező pozitív visszajelzés is, mely nagyban segíti feladatunkat. Az évek során együtt munkálkodtunk, fejlődtünk, tanultunk, s bár tökéletesek még mi sem vagyunk, azt hiszem, kijelenthetjük, hogy diákönkormányzatunk eredményesen működik.

S nemcsak egy iskolai szervezet vagyunk, de egyben egy nagy család is, így a barátságos környezet a DÖK egyik alapszabálya!